http://www.aproba.hu 2012 március 20

Kik vagyunk?

Ez általában egy költői kérdés, hiszen a vállalkozások többsége úgyis csak azt írja le, amit hallani szeretne.

Inkább tegyen minket próbára! Próbálja ki "pár-ezres" ajánlatainkat: látogatottság növelés, linképítés, apróhirdetés feladás nagyban másként Részletek itt!

Kössünk üzletet!

Az internet gyors világában "aki lemarad, az kimarad". Döntsön okosan és mi gyorsan megoldjuk!

Marketing megoldások

1

Ismerjük a magyar piacot.
Ismerjük a román piacot.

Több éve foglalkozunk a magyaországi és romániai internetezők szokásaival, több szolgáltatást és terméket ajánlva a számukra.

2

Folyamatos mozgásban vagyunk

Mindig újabb és újabb ötletekkel rukkolunk elő, keressük az új kihívásokat és megvalósítjuk azokat. Így nyugodt szívvel javasoljuk, hogy keressenek minket bátran új kérésekkel

3

Román nyelv ismerete

Nem csak a román piacot ismerjük, hanem a román nyelvet is. Vállaljuk hirdetései, reklám- és pr-szövegei fordítását. Illetve teljes weboldalak fordítását is vállaljuk.

4

Gyorsak vagyunk

Okos döntés, gyors kivitelezés: apróhirdetés feladás akár néhány óra alatt. Apróhirdetés feladása magyar és román apróhirdetés portálokra. A sikeres hirdetés feladásokról listát készítünk

Spóroljon apróhirdetés feladásával!

Apróhirdetés feladás nagyban másként! Nagy mennyiségű apróhirdetés feladásával Ön sok időt tud megspórolni, ami, ha átváltja fejben arra, hogy ezalatt az idő alatt mennyi minden mást is tudna tenni, akkor nagyon sokat jelent! Nem az a takarékosság, hogy Ön válogatja össze, hogy hol lehetne még megjelenni, keresgél a kategóriák között, töltöget fel képeket, szövegeket - hanem az, ha mindezzel az aprólékos feladattal megbíz minket, és közben arra készül, hogy megfelelően fogadja a hirdetésére jelentkezőket. Ha Ön gyakorlott apróhirdető, akkor tudja, hogy ez sem kis feladat, ha meg most ad fel először apróhirdetéseket, akkor nagyon nagy előny, ha mindjárt egy ilyen kényelmes módon teheti meg.

"A remek megoldások mindig hirtelen születnek"

"Aki késve indul, annak gyorsabban kell haladnia"