FONTOS TUDNIVALÓK

Hirdetését csak ingyenes apróhirdető weboldalakra küldjük be, így az apróhirdetések megjelenéséért nem kell fizetnie harmadik félnek!

Termékének vagy szolgáltatásának értékesítése az ÖN feladata! - nem vállalunk közvetítői szerepet!

Tőlünk teljesen független, mindenki számára ingyenesen elérhető apróhirdető oldalakkal dolgozunk. Nem vállalunk felelősséget a harmadik fél szolgáltatásai minőségéért!

Megjegyzés: néhány apróhirdetési portál nem fogad el képfeltöltést, illetve nem mindegyik weboldal fogadja majd el az Ön hirdetését; mi beküldjük, de az elbírálás a harmadik félhez kötött!
A hirdetéseket kézzel adjuk fel. A sikeres hirdetésfeladás számunkra az, amikor az adott apróhirdető honlap kiírja weboldalán a hirdetés feladás után, hogy "Sikeres hirdetés feladás" vagy "Hirdetése sikeresen megjelent" - vagy ezekhez hasonló megerősítő üzenet


Hirdetési kampányát csak a hirdetési díj beérkezte vagy annak igazolása után kezdjük el!


A megrendeléskor kapcsolattartóként feltűntetett emailcímre visszaigazolást/megerősítést kérő emailek érkeznek majd (pld a 100-as csomagunk esetén kb. 60 email érkezik; sok apróhirdető nem küld értesítő emailt, ugyanis a feladás pillanatában tájékoztat a sikerességről). Ezeknek aktiválása/visszaigazolása az Ön feladata.

FIGYELEM: Legyen figyelmes és körültekintő a hirdetésben szereplő adatokkal kapcsolatban. Nézze meg nincs-e elírás, helyes-e a telefonszám, pontos-e az ár, stb.
Ellenőrizze, hogy minden fontos tudnivaló szerepel-e a leírásban, ugyanis:
Nem vállaljuk a feladott hirdetések utólagos módosítását/javítását - ha utólag meggondolja magát vagy hibázik!
- természetesen, ha mi hibázunk, korrigáljuk

Nem fogadunk el megbízást, ha hirdetésének a szövege vagy a terméke, illetve weboldalának tartalma:

Továbbá, amennyiben a fentiekből kimaradt, fenntartjuk a jogot a megrendelés elbírálására. Az elküldött megrendelés nem válik kötelezettséggé a számunkra - még előre fizetés esetén sem - amíg azt vissza nem igazoljuk!

Nem tőlünk függ, ezért nem vállalunk felelősséget:

... de kérjük, jelezze, ha rossz tapasztalatai adódtak, hogy értesíteni tudjuk az adott oldal üzemeltetőit

Továbbá javasoljuk:

Hirdetések érvényesítése és érvényessége