http://www.aproba.hu 2012 március 20

Apróhirdetés feladás több száz ingyenes apróhirdetőbe


Hirdetését villámgyorsan feladjuk akár több száz magyarországi és más európai országok apróhirdetőjébe.
Önnek csupán egyszer kell feladni a hirdetését, majd mi feladjuk Ön helyett akár több száz apróhirdetés kezelőbe - ingyenes apróhirdetés feladás lehetőségeket igénybe véve


Rövid leírás: Önnek csupán annyi a feladata, hogy egyszer adja fel hozzánk a hirdetését, majd a szolgáltatás kiegyenlítése után hátradőljön, és figyelje, hogyan kerül ki az apróhirdetés akár több száz különálló hirdetési honlapra, mint például: aprod.hu, topapro.hu, expressz.hu, startapro.hu, bazar.hu és még (pár)száz. Illetve kb. negyedórás munka az email ellenőrzők visszaigazolása.

A megrendelőlap elküldése után kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot. Amint a szolgáltatás értéke beérkezett számlánkra, munkának látunk. Fontos megjegyezni, hogy egyugyanazon email címen fogjuk tartani a kapcsolatot. Erre válaszolunk, és erre az email címre kapja az aktiválós linkeket – ilyet nem minden apróhirdetési oldal küld, ezért ezeknek a száma nem fedi a hirdetések publikálásának számát. Az aktiváló linket tartalmazó emailek fogadása és feldolgozása az Ön feladatköre marad (az emailekben szereplő linkre kell kattintani). JAVASOLJUK ideiglenes email cím használatát.

Amennyiben szeretné, hogy román nyelvű apróhirdetési oldalakon jelenjen meg az apróhirdetése, úgy azt díjmentesen lefordítjuk – de a vásárlás/eladás lebonyolításában nem tudunk szerepet vállalni; addig vagyunk jelen, amíg lefordítjuk a hirdetést és kitesszük a román nyelvű oldalakra.

A jelenlegi apróhirdetési oldalak listáit folyamatosan frissítjük, de ezen oldalak helyes működéséért nem tudunk felelősséget vállalni. Megtörténhet, hogy egy-egy visszaigazoló email csak napokkal később érkezik meg. Amennyiben ezt észleli, kérem, jelezze felénk. Illetve, ha van olyan oldal, amelyet mi nem ismerünk, de szeretné, ha apróhirdetései oda is kikerülnének, kérem, küldje el a linket (a kapcsolat fülön található lehetőségek egyikével). Az aktuális listáinkra biztos, hogy kitesszük hirdetését, azonban az elfogadása az adott oldal moderálóitól függ; illetve, hogy Ön idejében kattint-e az aktiváló linkekre

Semmilyen felnőtt tartalommal kapcsolatos apróhirdetést nem teszünk közzé. Sorolhatnánk, hogy MÉG milyen jellegű apróhirdetéseket utasítunk vissza, de inkább benntartjuk a jogot, hogy a megrendelőlapon beküldött információk alapján döntsük el, mely apróhirdetésekkel foglalkozunk – proforma számlát is csak ezután küldünk.

Nem közvetítők (/ügynökök) vagyunk, és nem is dolgozunk százalékos rendszerben. Mi csak plakátolók /szórólaposztók vagyunk, szétkürtöljük több száz apróhirdetési oldalon – a kampány sikeressége nem rajtunk múlik.

A hirdetés feltöltésének befejeztével visszajelzésként elküldjük Önnek az apróhirdetési oldalak listáját - azon apróhirdetés honlapok kerülnek fel, melyek visszaigazoltak, hogy a hirdetés feladás sikeres volt