http://www.aproba.hu 2012 március 20

Szövegírás rendeléséhez információ

Ha szövegíráson gondolkodik, akkor vagy kevés az ideje és nem szeretne ezzel foglalkozni, vagy szeretne még többet kihozni a weboldala marketing lehetőségeiből. Az is lehet, hogy speciális igénye van, amit csak tapasztalt író tud teljesíteni, vagy spórolni szeretne időt, hirdetési költséget, így egyből szakembert keres, és nem akar saját maga kísérletezgetni. Bármelyik eset is áll fent, mindenképpen jó helyen jár, és szeretnénk Önnek a lehető legalkalmasabb és leginkább a helyhez illő, és jól teljesítő tartalmat készíteni. Az apróhirdetései hatékonyságát nagyon nagymértékben megemeli, ha olyan weboldalt mutat a látogatóknak, ahol sok és érdekes tartalmat találhatnak, mert nem az a lényeg, hogy hányan látták, hanem az, hogy hány megrendelés, érdeklődés, feliratkozás érkezett!


Szeretném megkönnyíteni a dolgát, hiszen ha először gondolkodik azon, hogy szöveget kellene rendelni a weboldalára, akkor ez bizonyára hasznos lesz az Ön számára. Nem pusztán a webtartalom megírását vállalom, hanem annak a speciális tulajdonságok szerinti kialakítását is, amely a kereskedelmi tevékenység, illetve a keresőoptimalizálási szempontok is megkívánnak. Lehet komplett weboldal szövegezése, vagy kész oldalba cikkek, kiegészítések. A tartalom kialakítása sokban függ attól, hogy Ön mit szeretne az oldaltól. Ennek megválaszolásához kérem, tanulmányozza át a szövegírási segédlet kérdéseit. Arra válaszoljon, amire fontosnak tartja, értelemszerűen. Kérem visszaküldeni ezt a jegyzetet majd egyzeztetni a kívánt mondanivalókról, és ennek alapján fogok dolgozni. Fontosnak tartom az egész munkafolyamat alatt a folyamatos kapcsolatot, hiszen úgy tudom csak előállítani azt a tartalmat, ami a leginkább megfelel az oldal számára.

A munka menete:


Kitölti a szövegírás rendelése űrlapot és lehetőség szerint minél több kérdésre ad választ a leírás részben. Felveszem Önnel a kapcsolatot a megadott elérhetőségén a megbeszélés után megírom a szöveget, és átküldöm e-mailben. Ön átnézi, megteszi írásban az észrevételeit Én ennek alapján módosítom, szerkesztem, átírom. Ön újra megnézi, jóváhagyja. Ezután ha kell, beleteszem a kiemeléseket és megírom az oldal meta elemeit. E-mailben elküldöm a végső anyagot a kívánt formátumban A végső karakterszám minden írásjellel és szóközzel lesz a számlázás alapja. Leadás doc., vagy HTML fájlban.A szövegírási csomag egyszeri megrendelési mennyiségre, de akár több fájlra és témára is vonatkozik.


Ennek alapján dolgozom:
a megrendelő által adott jegyzetek, anyagok, illetve akár személyes skype vagy telefon beszélgetés. A szöveg kulcsszavait a keresőoptimalizálással foglalkozó szakember adja meg.


Kérdés lista a webszövegírás könnyítéséhez

(Ha a kérdések nagy részére sikerül válaszolni, akkor jó eséllyel semmi fontos sem marad ki.)


Van- a cégnek más/régebbi weboldala, kiadványa? Weboldal elsődleges célja – mit vár el a látogatóktól?
  • • Telefonos egyeztetés szolgáltatás igényléséért?
  • • telefonos egyeztetés helyszíni felmérésre, ajánlatra?
  • • Árajánlatkérő űrlap kitöltése?
  • • Hírlevél feliratkozás?
  • • Rendezvény/esemény információ?
  • • Imázs, brand, márka erősítése?
  • • Más?


Töltse le az alábbi linkről Word dokumentumban a következő kérdéssort

- ott meg is tudja válasozlni azokat, és visszaküldheti emailben
Letölthető Word űrlap

Oldalról közvetlenül árusít?
Mi az áru, szolgáltatás?
Fajták, típusok?
Van-e küldetés, misszió?
Fő előnyök a piacon lévő többivel szemben?
Van-e különleges ajánlat, akció?
Ha van, meddig tart, és milyen feltételekkel?
Hány célcsoport van és kik azok?
Kinek nem ajánlaná?
Célzás pontosítás: Földrajzi hely,szakma, életkor, jövedelmi helyzet, stb?
Milyen legyen a hangnem?( tegez, magáz)
Vannak-e már kiválasztott kulcsszavak, vagy szűrjünk?
Főbb konkurensek?
Oldalak, amit tetszenek a saját témában?
Oldalak, amik semmiképpen sem tetszenek?


Áraink

Apróhirdetés feladás, linképítés, látogatottság növelés megrendelés regisztráció nélkül
A

Látogatottság növelés

Szerezzen olcsón látogatót honlapjára. Csak magyar nyelvű honlap jöhet szóba, hiszen a látogatók is csak magyar nyelvűek.

Áraink
B

Linképítés

Több száz Magyar, Román, Cseh és Szlovák katalógussal dolgozunk. A jobb helyezések eléréséhez optimális ütemezéssel tesszük ki linkjét.

Áraink
C

Apróhirdetés feladás

Több száz magyar és más európai apróhirdetés honlapra adjuk fel hirdetését. Amennyiben szükséges, apróhírdetését lefordítjuk.

Áraink
D

Média és grafika

Kérje videóprezentáció készítés szolgáltatásunkkat, és feldobjuk facebook lapjának hangulatát egy flash videóval; melyet youtubera is feltöltünk.

Áraink