http://www.aproba.hu 2012-2014 március 20
Hirdetés:


Megjegyzés: Megrendeléssel, javítással, telepítéssel, üzembe helyezéssel, működéssel, árengedménnyekkel kapcsolatos információk:
Tel.: 06-31/312-33.33

UNIVERZÁLIS VILLANYPÁSZTOR

Univerzális villanypásztor külterületre, belterületre, udvarba, kertbe, telekre eladó!
A háziállatok bekerítésétől a vadállatok kikerítésén át az extra felhasználásokig.
UNIVERZÁLIS VILLANYPÁSZTOR a konda, csorda, falka, gulya, nyáj, ménestől a házi kedvencekig, bekerítésre-kikerítésre eladó!
UNIVERZÁLIS VILLANYPÁSZTOR az emberbőrbe bújtakat megregulázza, de az állatbőrűek kordában tartására eladó!
Az elektromos pásztor alkalmas az összes háziállathoz (kecske, tehén, disznó, liba, ló, pulyka, juh, kutya, kacsa, szamár, stb.), illetve vadállatok (őz, róka, vaddisznó, medve, etc.) ellen használható.
A legerősebb meg akkorát odavág, hogy még az ember is lezsibbad tőle! Úgyhogy: "VIGYÁZAT" "VILLANYPÁSZTORVESZÉLY!!!!"
Villanypásztor nem csupán a mezőgazdaságban és az állattenyésztésben használható, hanem őrző és védelmi feladatokra, biztonsági berendezésként is. Riasztásra, elrettentésre illetéktelenek, idegenek, tolvajok, besurranók, betörők ellen. Távolság nem akadály, mivel igénylés esetén, használati leírást és garancia papírt mellékelek és postai utánvétellel átvehető! Megrendelés és javítással, telepítéssel, üzembe helyezéssel, működéssel, árengedménnyekkel kapcsolatos információk : tel.: 06-31/312-33.33

Műszaki paraméterek: UNIVERZÁLIS* VILLANYPÁSZTOR [ 180/5-800/100 ( szig/ha** ) ] Házi használatra:
I.: Kistestű állatokhoz. ( Hobbi: 180szig/5ha ) -->
II.: Kis- és Nagytestű állatokhoz, magán és családi birtokokra. (A legszélesebb körű felhasználásra alkalmas készülék) ( Favorit: 250szig/10ha ) Az adatok csak ajánlások és nem előírások. Felhasználható akár 10km vezeték is, viszont ekkor arányosan csökken az ütés erőssége. Az általam írt adatok a gyakorlatban is bevált szigetelő darabszámok, amennyi mellett a villanypásztor elég nagyot üt, vagyis nem mennek ki az állatok.
III.: Közepes méretű gazdaságokhoz. ( Farm: 350szig/20ha ) Gazdasági használatra:
IV.: Nagyobb értékek védelmére, amikor már milliós értéket akarunk megvédeni. ( Major: 450szig/30ha )
V.: Extra erős védelmi feladatokra. ( Extra: 600szig/50ha )
VI.: Amikor azt szeretnénk, hogy seggre üljön az áldozat a villpász ütésétől !!! ( Brutál: 800szig/100ha ) Ezek az adatok jó minőségű műanyag gyári szigetelőkre és a normál egyetlen földelős alapesetre vonatkoznak, de több földelővel, vagy a kordondrót mentén földelőhuzal fektetésével a számok megduplázhatók. Távolság nem akadály, mivel igénylés esetén, használati leírást és garancia papírt mellékelek és postai utánvétellel átvehető!


Megrendelés és javítással, telepítéssel, üzembe helyezéssel, működéssel, árengedményekkel kapcsolatos információk : tel.: 06-31/312-33.33 *:

Univerzális= A-Z, ABC-CBA, alfa-ómega, multihasználatú, sokrétű **: szigetelő/hektár szig: maximálisan felhasználható szigetelők száma. ha: maximális négyzet alakú, egyszeres kordondróttal bekeríthető terület.

villanypasztor
  • Kövessen most
  • Facebook
  • Twitter
aproba.hu © 2012-2016 Page Rank Check